Powerbanks og USB-stik med logo

Powerbank med logo til et brand med power

Vi er stolte af at kunne præsentere vores udbud af smarte powerbanks og USB-nøgler med logo. Der er mange grunde til, at en power bank med logo er en super reklamegave. Vi ved alle, hvor livsnødvendig vores telefon er – og hvor ubelejlige tidspunkter, den altid vælger at gå ud på. I disse situationer kan en powerbank betyde forskellen mellem glade og sure miner, forretningsaftale eller forretnings-flop, sikker ankomst eller… at fare vild i en skov, fordi GPS-en svigtede. Og når du har dit firmalogo stående på den lille life-saver, så er du sikret evig taknemmelighed og powerful reklame hos modtageren.

USB-nøgler og powerbanks er desuden nemme at have med sig rundt og har som oftest en meget lang levetid. USB-nøglerne har også den fordel, at de kan indeholde preloaded data, hvilket er et glimrende værktøj til promovering – og en super anledning for dig til at gøre yderligere opmærksom på din virksomhed og de værdier, I står for. 

Vi garanterer altså for, at du kun kan komme godt af sted med denne form for reklameartikel!

Power up, go!

Her får du – om nogen steder – virkelig muligheden for at vælge frit på alle hylder. Tag bare et kig på galleriet til højre og lad dig begejstre over, hvor mange former powerbanks og USB-nøgler rent faktisk kan leveres i. Men lad dig endelig ikke begrænse – det her er kun inspiration.

Vi kan så meget mere. Og vi er slet ikke i tvivl om, at der findes et design, der stemmer perfekt overens med dit brands udtryk. (… og hvis ikke, så udvikler vi det – sammen.) 

Så lad os ta’ en uformel snak og trække stikket ud, bare for en stund, mens vi finder ud af, hvordan vi bedst får skabt reklame for dit brand ved hjælp af powerbanks og/eller USB-stik.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger