Tasker med tryk giver reklame med eftertryk

Logo søges!

Vi ligger inde med et hav af kreative ideer til specialproduktion af reklametasker, og det eneste vi mangler er dit logo til at sætte kronen på reklame-værket! Det burde egentlig heller ikke kræve den store overvejelse: Hvis du ønsker at skabe en målrettet, øget opmærksomhed omkring dit brand, så er specialproducerede tasker med logo det oplagte valg.

Hvorfor? Fordi mulighederne udi både model og udtryk er så uendeligt mange – og fordi tasker udmærker sig ved både god holdbarhed og stor funktionalitet, hvilket betyder langvarig og gentagen eksponering for dit logo.

Og så findes der nok ikke den sammenhæng, hvor en taske med tryk ikke er en fortrinlig reklamegave…

Tæskemange slags tasker

Hos Lund-Lund får du muligheden for at vælge imellem tasker til alle formål. Hvad end du forestiller dig rygsække, sportstasker, rejsetasker og kufferter, eller er ovre i den mindre afdeling med laptop-covers, punge og bæltetasker – så er vi i stand til at hjælpe dig videre. Tag blot et kig i galleriet i siden eller kataloget nedenfor.

Men stir dig nu ikke blind, for disse er kun eksempler på, hvordan man kan gøre. Når du samarbejder med Lund-Lund, har du netop fordelen af, at vi sætter en ære i at forholde os konkret til lige netop din virksomhed og er oprigtigt interesserede i at lære den at kende. Sådan får vi nemlig grundlagt de bedste forudsætninger for det allermest effektive reklame-produkt.

Der findes naturligvis også en helt unik løsning for lige præcis det, som din virksomhed står for. Så gør det rette: Tag kontakt allerede i dag, og lad os i fællesskab finde frem til den.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger