Håndklæder med tryk

Håndklæder med tryk er din tryghed for synlig reklame

Hvad er det, der er blødt og lækkert, pynter godt, og som kan bruges igen og igen og igen…?

Et håndklæde med tryk fra Lund-Lund!

Når du placerer dit brand på en håndklæde fra Lund-Lund, er du sikker på at nå bredt ud. Det samme gælder vores lækre badekåber. Disse produkter er nemlig uden diskussion til både glæde og gavn for alle, der får fat i dem – og det betyder øget og langvarig synlighed for dit logo!

Dit logo - overalt

Badekåber og håndklæder med logo er ikke bare ting, der bliver taget i hånden for en kort bemærkning og derefter hurtigt forkastet igen. Nej, de er brugsgenstande, der fungerer som solide reklamesøjler for dit brand i et utal af sammenhænge. Tænk for eksempel på svømmehallen – i fitnesscentret – på stranden – til sportsstævner – på ferier og i privaten – hvor central en del af aktiviteten, et håndklæde eller en badekåbe kan være.

Alt efter hvilke associationer du ønsker at forbinde dit produkt med, kan et håndklæde eller en badekåbe fra Lund-Lund tilpasses på alle ledder og kanter. Der findes ikke det format, vi ikke tilbyder – men du kan jo prøve at udfordre os…?

Slidsikker reklame

Når du samarbejder med os, kan du tage for givet, at vores produkter er af fast, høj kvalitet. Vi behandler nemlig alle vores ordrer ud fra en målsætning om, at den reklame, de rummer, ikke bare skal være en flygtig effekt. Den skal være en naturlig, tilbagevendende del af folks hverdag, for på den måde skaber du endnu mere værdi for din virksomhed.

Vi står på tåspidserne af ivrighed efter at guide dig i den rigtige retning, hvis du har behov for det. Så kontakt os endelig i dag! Vi er altid klar på en uforpligtende snak om dine muligheder for at få specialfremstillet håndklæder og badekåber, så de passer perfekt til dine visioner.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger