Reklameartikler generelt

Reklameartikler med udgangspunkt i dig

Vi ved godt, at dit brand er helt unikt. Derfor skal de produkter, du bruger i din reklame også være det. Når du samarbejder med os, er du sikret vaske ægte ekspert-behandling. Vi ved hvad vi gør, for vi har gjort det i årevis og er – når vi selv skal sige det – lidt nogle nørder inden for feltet.

Vores vigtigste mission er at få skabt præcis det signal, som du og din virksomhed ønsker at sende. Det er derfor, at vores reklameartikler aldrig er ”one size fits all” – i stedet går vi langt for at sikre originale, skræddersyede løsninger. Sådan har det været siden første dag, og sådan er det stadig. 

Bliv synlig

Ingen virksomhed er for stor eller lille til at have gavn af reklameartikler. Har du for eksempel overvejet værdien af logoet på den vandflaske, som ungerne ugentligt bruger til idræt? Trykket på den mulepose, der dagligt fyldes op med indkøb og bæres op og ned af trapperne? Eller skriften på den key-hanger, der får sin faste plads på knagerækken i entreen?

Dette er blot et ganske lille udsnit af brugs-genstande, der har potentiale til at bringe DIT brand ind i folks hverdag – igen og igen. Denne udvidede reklame kræver naturligvis bare, at tingene holder og er brugbare. Dét er tilfældet for reklameartikler fra Lund-Lund. Vi leverer kun gennemtestede produkter i højeste kvalitet, for vi ved, at det betyder lang levetid for dit logo hvor end det ender.

Så hvad gør jeg nu?

Klik rundt på de forskellige undersider for at opleve en verden af reklameartikler i alle afskygninger. Og husk, at kataloget egentlig mest er til inspiration: Vi kan nemlig det hele og lidt til.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger