Reklameslik med logo

...til et smagfuldt brand

Hvis du spørger, om slik er effektiv reklame for dig og dit produkt – så må vi svare dig et højt og rungende: Ja! Hvorfor? Fordi idet du placerer dit logo på noget, der er sødt og lækkert, da frembringer du automatisk masser af goodwill for dit brand hos den glade modtager. Der er nemlig få ting her i verden, der er så effektivt til at skabe positive relationer som en velsmagende gestus.

Tyg på den.

Velsmagende værdi

Om det er på messen, til stævnet, på skolen, i centret eller til udstillingen, så er der altid plads til en slikuddeler, og vedkommende er altid populær. Hvem har ikke hængt lidt for længe ud ved en bod, fordi virksomheden bag den havde haft forretningssans nok til – i dagens anledning – at have sørget for lidt chokolade, bolsjer eller tyggegummi med deres logo på? Standen, der imødekommer folks søde tand, tiltrækker sig altid flest besøgende. Det åbner op for det, som i sidste ende er målet: Gode muligheder for reklame og øget opmærksomhed omkring netop dit brand. Velbekomme!

Gør glæde

Ikke nok med, at du får skabt værdifuld opmærksomhed om dit brand: Med en skål reklameslik i baghånden har du også sikret dig selv en position som alle tiders glædespreder – du kan jo kalde det verdens sødeste reklame. Det eneste, vi nu skal gøre, er at finde ud af, hvilken smag, der passer til netop DIT produkt. Vi ligger inde med en perlerække af forskellige måder at specialfremstille reklameslik på, og vi ved, at vi kan guide dig i den rigtige retning.

Men hvem ved, hvor længe vi selv kan holde fingrene fra det fristende sliklager…? Så ring hellere i dag end i morgen og lad os hjælpe dig med at gøre dit brand til en sødmefyldt association for endnu flere.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger