Regnslag med logo

Regnslag med tryk gør dig til dagens helt i skysovs

Her får du lige et lille scenarie.

Det er en skøn sommerdag. Himlen er blå og der er fuglesang fra oven. Der bliver afholdt et stort, velarrangeret event – en festival for eksempel - hvor mange mennesker er mødt op for at nyde det gode vejr i hyggelige omgivelser.

Men pludselig… står det ned i stænger.

Det danske vejr skuffer aldrig!

Fordelen ved dette scenarie er, at det giver din virksomhed muligheden for at skille sig ud på en positiv måde. Du har nemlig været så smart at have en beholdning regnslag (forsynet med dit firmalogo - naturligvis) i baghånden. Med dette hemmelige våben bliver du ikke blot festivalens/stævnets/opvisningens redningsperson – dit brand bliver også sikret topklasse reklame og synlighed.

Os kan du regne med!

Ovenstående er selvfølgelig kun ét eksempel på, hvorfor en regn-beskyttende reklameartikel altid er en super god ide. Danmark er generelt bare et regnfuldt land, og man kan næsten aldrig være for godt forberedt på et regnskyl. Derfor er en regnponcho med logo også hamrende effektiv: Den fylder ingenting, men kan alligevel redde de fleste cykelture fra at blive alt for regnvåde. Når dit logo kommer cyklende gennem byen på et regnslag, kan du simpelthen ikke gå galt i… nå ja, byen.

Du får muligheden for at vælge iblandt en bred vifte af regnslag – fra tynde til tykke og i alle farver. Vi tilbyder desuden både engangs-slag, der er oplagte til regulær uddeling, samt højkvalitets stormtech-regnslag, der fungerer rigtig godt som for eksempel sponsorgaver – og et utal af modeller derimellem.

Lad os bare sige det som det er og uden yderligere omsvøb: Os kan du regne med. Så ring i dag – og lad os gøre ovenstående scenarie til virkelighed!

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger