Paraplyer med logo

Paraply med logo er himmelråbende god reklame

Well, well, well … så er der brug for en paraply igen!

Meget kan man sige om Danmark – men regne, det gør det altså. Det betyder, at der i mange sammenhænge akut kan blive brug for paraplyer…

Det betyder til gengæld også, at du her har en oplagt mulighed for hurtigt at vende en potentiel regnvåd katastrofe til din fordel. Når du investerer i reklameparaplyer med logo fra Lund-Lund, er du nemlig forberedt på selv de værste regnskyl, og så er det er snart sagt underordnet, hvor du vælger at distribuere paraplyerne. Hvis det regner, så bliver de brugt, og før du får set dig om, så render folk rundt og udsender din reklame og dit brand til resten af verden.

På den måde er paraplyen en oplagt win-win situation: Folk holder sig tørre, og de holder dit navn synligt. Du får med reklameparaplyer altså en løsning, der holder vand – på mere end én måde.

I regn og slud skal reklamen ud!

Når du vælger Lund-Lund som leverandør af din øgede reklame, så er der frie tøjler: Alt efter hvilket formål og behov paraplyen nu skal opfylde, så har du mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige, specialfremstillede modeller. Fra 23” promotion-paraplyer – oplagte til give-aways – til små, handy sektionsparaplyer, videre til lækre stormparaplyer i allerhøjeste kvalitet...

Kort sagt, hvis du siger paraply, så siger vi: Så gerne, hvilken én? Og hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken vej du skal gå med din reklameparaply – så står vi selvfølgelig altid parat til en omgang kreativ sparring.

Regnvejrsdag eller ej.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger