Keyhangers / Nøglesnore med logo

Din nøgle til øget synlighed

Hvorfor er en nøglesnor med tryk så god en ide? Fordi den i bedste fald gør dit logo nabo til en nøgle, der bliver brugt flere gange om dagen. Når nu du tænker, at det da lyder som meget solid reklame - så vil vi sige, at det er sandt, og endda en underdrivelse. Keyhangers med logo er voldsomt populære, og det har de også god grund til at være. De er holdbare og anvendelige, og så kan de varieres på et hav af måder, så dit logo får lige præcis den præsentation, du drømmer om. (Jo jo – vi ved, at du også har drømme på den front).

Dit logo – dit design

Vi leverer blandt andet keyhangers i alle farver, i silkeblød satin, med refleksbånd, med tryk af gummi, med vævet logo, samt med og uden sikkerhedsspænder. Men det er egentlig ikke så sjovt at remse op, hvad vi har på hylderne. Vi vil meget hellere tale med dig og lære mere om, hvad lige præcis din virksomhed står for og hvordan du bedst kan gøre brug af den reklame, der følger med en nøglesnor. Vi har med garanti en god idé til i hvilken sammenhæng, du kan præsentere dit logo allermest professionelt. På messe? I storcentret? Med en kampagne? Eller noget helt fjerde… I galleriet i højre side har vi placeret nogle bud på, hvordan en logo-keyhanger kan se ud – men husk, at det i virkeligheden kun er fantasien, der sætter grænser for designet. Hos os er der ingen nemlig standard-udgaver, kun reglen om, at din sikrede synlighed er førsteprioritet. Så grib din telefon i dag og lad os få en snak om sagerne. Vi er altid friske på at gøre dit logo nabo til en nøgle.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger