Nøgleringe & Vognpoletter

Nøgleringe, Trolleycoins, Caddycoins, Keycoins, Vognpoletter, Vognmønter, Vognpantmønter

Hos Lund & Lund Reklameartikler finder du et meget stort udvalg af nøgleringe og vognpoletter i mange forskellige designs, materialer, farver og former.

Vælg en af de mange standardmodeller eller få specialdesignet jeres helt egen personlige nøglering - allerede fra blot 500 stk./ordre. Fortæl os om jeres behov og ønsker - så realiserer vi det for jer.

Case specialdesignet nøglering:
Medicinalvirksomheden Janssen Cilag brugte en tegnet monsterfigur i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt. Vi forvandlede den fra en 1-dimensionel tegneseriefigur til en full 3D figur, der blev brugt som vedhæng til et usb-stik!

Vognpoletter er en strøgave, der har meget lang levetid på grund af den høje brugsværdi.

Få produceret vognpoletter efter dine ønsker, eller benyt en af de mange standardmodeller. Der er desuden et bredt udvalg af holdere/nøgleringe, som mønterne kan kombinereres med...

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger