Muleposer med tryk på!

Hvem har ikke et par stofposer med tryk liggende hjemme i skuffen? Nogle poser, der regelmæssigt tages frem, fyldes med varer og bæres hjem til køkkenet igen? Poser fra dengang, hvor man var på messe og fik dem forærende og efterfølgende opdagede, at de faktisk var meget pæne og mega-brugbare?

Vi ved, at det har de fleste. Derfor ved vi også, at du med en mulepose med navn på er sikret højkvalitets-reklame i op til flere år. Med specialfremstillede poser med logo fra Lund-Lund sikrer du dit brand en gedigen signalværdi. Bæreposer er bæredygtige, slidstærke og funktionelle, og så har de den vidunderlige egenskab, at de bogstaveligt talt giver dit logo mulighed for at danse op og ned ad gaden. Hvad mere kan man egentlig bede om?

Når du trykker dit navn på en mulepose fra Lund-Lund, kan du være sikker på, at omverdenen bliver opmærksom på din virksomhed – ikke bare én gang, men utallige.

Dit brand skal stråle på posen

Muleposer er en af de mest anvendelige former for reklame-artikel og kan designes i ubegribeligt mange udgaver. Afhængigt af, hvilket udtryk du går efter, kan du få dit logo trykt på poser i alle materialer – for eksempel bomuld, kanvas, papir og net. Designs kan variere i det uendelige, og vi vil strække os langt for at få dit brand til at stråle mest muligt.

Og husk, at hos os får du ikke bare en reklameartikel – du får hele pakken (posen!) med sparring, know-how og mulighed for at trække på vores årelange erfaring inden for området. Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tage kontakt allerede i dag! Vi er sprængfyldte med gode ideer til, hvordan vi kan gøre netop DIT brand synligt med den rette pose.

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger