Drikkedunke & kildevand med logo

Din kilde til synlighed

Vandflaske med logo – dét er en klassiker! Og ikke uden grund. Vandflasker og drikkedunke er fast inventar ved de fleste store arrangementer. Det gør det til en oplagt mulighed for din virksomhed at skaffe sig effektiv reklame med få udgifter.

I forbindelse med sports-arrangementer er logovand særligt oplagt – du kan for eksempel vælge at sponsorere udøvernes drikkedunke, hvilket er en sikker vej til synlighed. Reklamedunkene er af høj kvalitet, så de kan bruges længe efter arrangementet er slut og den vej igennem forlænge din eksponering. Alle Lund-Lund-flasker er desuden godkendt til fødevarebrug og de fleste kan også tåle at komme i opvaskemaskinen… det tager vi som en selvfølge.

Uudtømmelig kilde til inspiration

Der er rigtig mange, der render dagligt rundt med en vandflaske, som de har fået et eller andet sted fra. Det betyder, at næsten ligegyldigt hvor du vælger at uddele dine flasker, har du gode chancer for at udbrede dit logo til et ubegrænset antal sammenhænge. Skolen, arbejdet, fitnesscentret, stranden… Ja, hvor snart ikke?

Under alle omstændigheder er det din virksomhed og dit brand, der er i fokus, når vi designer drikkedunkene, og i Lund-Lund tager vi den opgave meget alvorligt: At skabe god, langvarig reklame for det, som du står for. Der er god plads på flaskerne til at trykke logoer hele vejen rundt, ligesom farve, størrelse og model kan varieres på et utal af måder. Men vi vil helst ikke sige for meget, for det kan jo være, at du selv ligger inde med den geniale ide til, hvordan dit firmalogo skal præsenteres.

Og hvis ikke, så fortvivl ej – når vi selv skal sige det, så er vi stolte af at være uudtømmelig kilde til inspiration for dig og din markedsføring. Bare giv lyd – så finder vi ud af noget!

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger