Cykelhjelme med eget design og logo

Cykelhjelme, skaterhjelme, cykelhjelme med logo, cykelhjelme i eget design, hjelme til skøjtning, skaterhjelme med logo.

FLOTTE KVALITETS HJELME - SOM NATURLIGVIS ER CE-GODKENDTE

Vores cykelhjelme er i høj kvalitet og har en rigtig god pasform. Cykelhjelmene er godkendt til cykling, skøjtning, skating og til brug af løbehjul. Udover det meget fl¬otte design, så er vores fokus naturligvis på sikkerheden og på at opnå den bedst mulige komfort. Derfor findes der på hjelmene individuelle tilpasningsmuligheder som f.eks. justerbar bagrem og inder-puder i 3 størrelser, som kan indsættes i hjelmen. Det er overflødigt at nævne at alle vores cykelhjelme er CE godkendt med godkendelses-mærket EN1078 som opfylder europæiske standarder for cykelhjelme.

Se mere på vores søstersite:
WWW.DESIGNERHJELME.DK

Hjelmene leveres i størrelserne SMALL, MEDIUM, LARGE og XLARGE - samt i børnestørrelse fra 3 til 6 år.

For at sikre, at I bestiller de korrekte størrelser, får I tilsendt et sæt hjelme i de forskellige størrelser. På denne måde, kan I fysisk prøve hjelmene og opnå den mest optimale størrelses-fordeling.

I kan bestille cykelhjelme med logo og eget design ved køb af min. 100 stk.!!!

 

Inspiration

Skal vi kontakte dig?

Hvis du gerne vil have et konkret tilbud, eller blot et prisoverslag, skal du blot trykke på "knappen", og derefter udfylde formularen, så ringer vi dig op. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til enten Mikkel eller Søren.

Ja tak! Jeg vil gerne ringes op

Kataloger