Om os

Lund & Lund er et dynamisk, kreativt og effektivt reklameprodukt bureau.

Bag bureauet står Søren og Mikkel. Vi er familiefædre, forretningspartnere og så skal det ikke være en hemmelighed, at vi også er brødre.

Hos Lund & Lund ved vi, at reklameprodukter er unikke i relation til at skabe kontakt, respons, erindring og goodwill. Vi omsætter indsigt, behov og problemstillinger til handling, og hjælper på denne måde virksomheder med at optimere effekten af deres merchandise - skabe opmærksomhed, opnå positive emotionelle reaktioner og score højt på erindring.

Vi har stor fokus på at vores kunder får valuta for deres investering i reklameprodukter så både kendskabsgrad og resultatet på bundlinien effektueres.

Hos os vil du ikke opleve den normale "sælger-snak", men derimod en effektiv dialog med fokus på jeres ønsker og behov. Vi har et godt og uformelt forhold til vores kunder, og lægger stor vægt på loyalitet og tryghed. Det er vigtigt for os at vores kunder er trygge ved at lægge opgaverne i vores hænder - og ved at samstemme forventninger og samtidig have en uformel dialog opnåes de bedste resultater.

Overordnet set vil vi gøre vores bedste for at levere et kreativt kvalitetsprodukt, som kan repræsentere dit firma på optimal vis og selvfølgelig... med stil.